6.12.16

Echoes from Berlin _GR




Echoes from Berlin: Audio-visual Performances
7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:30
στο Ίδρυμα ARTos

Μέσα στα πλαίσια του 8ου X-Dream Festival

Το Ίδρυμα ARTos σε συνεργασία με το Moving Silence και το Ινστιτούτο Γκαίτε, και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το Ινστιτούτο Θερβάντες Λευκωσίας, παρουσιάζουν το "Echoes from Berlin” μια βραδιά οπτικοακουστικών παραστάσεων από τους μουσικούς Ann & Bones (DE) και Diegoldstein (DE) οι οποίοι έχουν σαν βάση το Βερολίνο. Το "Echoes from Berlin” λαμβάνει χώρα στις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, στο Ίδρυμα ARTos, μέσα στα πλαίσια του 8ου X-Dream Festival.


Ann & Bones:
Από μικρή η Ann Weller 'δημιουργούσε' παραμύθια με το πιάνο της. Σήμερα γράφει τραγούδια μαζί με τον παραγωγό και κιθαρίστα Borils Meinhold και ο ντράμερ Benny Glass. Η ζεστή και απαλή φωνή της με αρμονία το κλασικό άκουσμα του πιάνο, αναδύεται μέσα από τους μινιμαλιστικούς ρυθμούς των ντραμς και τα μυστικιστικά-surf ακούσματα της κιθάρα. Η μπάντα εμφανίζεται στην ηλεκτρονική σκηνή των κλαμπ του Βερολίνου.


* Ο κιθαρίστας Michael Di Lalla θα υποστηρίξει τη σόλο εκτέλεση της Ann Weller.

Michael Di Lalla:
Από την Νέα Υόρκη, ο Michael είναι ένας καταξιωμένος συνθέτης, κιθαρίστας, παραγωγός και δάσκαλος μουσικής. Μέσα στα 20 χρόνια της μουσικής του καριέρας, έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου. Η μουσική του έχει παρουσιαστεί στην τηλεόραση μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια MTV, ABC, CBS, BBC, και πολλά άλλα. Είναι ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας της μπάντα του Keygrip. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ πλήρους μήκους με indie rock ακούσματα.

Diegostein:
Το πρότζεκτ DIE! GOLDSTEIN, του Diego Mar, με έδρα το Βερολίνο έχει παίξει σε πόλεις όπως το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, τη Γλασκόβη, τη Ρώμη, το Τόκιο, Κιότο, και την Μπανγκόκ. Έχει μοιραστεί τη ίδια σκηνή με μπάντες όπως οι Mogwai, Oceansize, Sakamoto και Vessels. O DIE! GOLDSTEIN προσκαλεί τον ακροατή να ενταχθεί σε μια όμορφη εξέλιξη, από το σκοτάδι της απελπιστικής δυσ- oυτοπίας στο φωτισμένο ουτοπικό παρόν.




Είσοδος Ελεύθερη

No comments:

Post a Comment